Sela PDF Afdrukken E-mail
Flyer Sela

PDF Afdrukken E-mail

Van Harte welkom op website van de Gereformeerde Kerk van Assen-West

We vinden het fijn dat u ons gevonden hebt. Kijk gerust verder rond.

De Maranathakerk is een geweldig kerkgebouw, op de hoek van de Nobellaan en de Groen van Prinstererlaan. We zijn erg blij dat we in dit kerkgebouw op zondag samen kunnen komen. De Maranathakerk is ook een kerk waarin God, en in het bijzonder Jezus Christus, centraal staat.

Heeft u vragen of begrijpt u niet alles wat u op deze site vindt? Wilt u eens doorpraten over uw vragen en twijfels? Zoek dan eens contact met onze predikant ds. Sander, zie ook in het hoofdmenu bij predikant.

Onze gemeente van Assen-west biedt ook een Alphacursus aan, waarin op een informele manier samen met een groep mensen gepraat wordt over God, Jezus, uw eigen vragen hierover, enz.. Zie het kopje Alpha cursus in het menu of de algemene website: www.alphacursus.nl

Onze gemeente iWelkom na de diensts een dynamische gemeente voor jong en oud!

Er heerst in de kerkdiensten een gastvrije en warme sfeer. Ook buiten de kerkdiensten om is er veel oog voor elkaar en proberen we voor elkaar tot een 'hand' en een 'voet' te zijn.

Meer over deze gemeente kunt u ook op deze site vinden onder het kopje Assen-West aan de linkerkant. Neem gerust contact met ons op als u vragen of opmerkingen hebt.

Of kom eens binnen wandelen tijdens een kerkdienst! U bent van harte uitgenodigd om een kerkdienst mee te maken.

Eens per twee weken is er na iedere ochtenddienst gelegenheid tot het drinken van een kopje koffie of thee, na te praten of gebed aan te vragen. Welkom!

Kijk hier voor de routebeschrijving

Dagelijks Woord

<<  Juli 2014  >>
 zo  ma  di  wo  do  vr  za