Home
Afscheid ds. Otten PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Henk Pruim   
zaterdag, 20 december 2014 09:28

Afscheid ds. Stoffer Otten


ZelfportretAandienstVrijdag 9 januari vanaf 17.45 uur neemt ds. Stoffer Otten afscheid van Assen. Hij wordt predikant in Papendrecht.  Ruim negen jaar was hij werkzaam vanuit de CGK Bethelkerk, Groningerstraat 16.

Naast het werk in zijn gemeente, zette hij zich in om kerken en organisaties te verbinden. Daardoor heeft hij veel organisaties en mensen in Assen leren kennen. Bij zijn afscheid wil hij graag al deze organisaties en mensen ontmoeten in De Kandelaar, Oude Molenstraat.

Na de inloop is er om 18.00 uur de mogelijkheid om met tal van organisaties in de stad kennis te maken, waaronder Gevangenenzorg, Schuldhulpmaatje en de Voedselbank Midden-Drenthe. Het gaat steeds meer om participatie. Dat kan alleen wanneer je elkaar kent en weet wie waar kan helpen. Samen staan we sterker.

Om 19.30 uur is er hetzelfde gebouw een afscheidsbijeenkomst met medewerking van bekende organisten zoals Marnix Onrust en Nico Meilof en met medewerking van het Gospelkoor Reflection o.l.v. Arnold Wienen.  De presentatie is in  handen van Oeki Oudman, bekend van Radio Assen FM.

Wil je mee-eten vanaf 17.45 uur. Graag even opgeven voor 5 januari via: 0592 – 34 40 34.

Laatst aangepast op zaterdag, 20 december 2014 09:40
 
Gemeenteproject 2014/2015 PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Henk Pruim   
woensdag, 10 september 2014 18:12

Ga met God
Dagelijks onderweg met je Schepper


Gemeenteproject 2014/2015

Ook dit seizoen gaan we weer aan de slag met een gemeenteproject.
We hebben gekozen voor het project 'Ga met God'. Dagelijks onderweg met je Schepper.
In de Bijbel lezen we dat Henoch wandelde met God (Gen. 5:24, NV51).
Wandelen met God: hoe doe je dat?

Lees meer...
 
PDF Afdrukken E-mail

Van Harte welkom op website van de Gereformeerde Kerk van Assen-West

 

We vinden het fijn dat u ons gevonden hebt. Kijk gerust verder rond.

De Maranathakerk is een geweldig kerkgebouw, op de hoek van de Nobellaan en de Groen van Prinstererlaan. We zijn erg blij dat we in dit kerkgebouw op zondag samen kunnen komen. De Maranathakerk is ook een kerk waarin God, en in het bijzonder Jezus Christus, centraal staat.

  

Heeft u vragen of begrijpt u niet alles wat u op deze site vindt? Wilt u eens doorpraten over uw vragen en twijfels? Zoek dan eens contact met onze predikant ds. Sander, zie ook in het hoofdmenu bij predikant.

Onze gemeente van Assen-west biedt ook een Alphacursus aan, waarin op een informele manier samen met een groep mensen gepraat wordt over God, Jezus, uw eigen vragen hierover, enz.. Zie het kopje Alpha cursus in het menu of de algemene website: www.alphacursus.nl

 

Gemeente

Onze gemeente iWelkom na de diensts een dynamische gemeente voor jong en oud!

Er heerst in de kerkdiensten een gastvrije en warme sfeer. Ook buiten de kerkdiensten om is er veel oog voor elkaar en proberen we voor elkaar tot een 'hand' en een 'voet' te zijn.

Meer over deze gemeente kunt u ook op deze site vinden onder het kopje Assen-West aan de linkerkant. Neem gerust contact met ons op als u vragen of opmerkingen hebt.

Of kom eens binnen wandelen tijdens een kerkdienst! U bent van harte uitgenodigd om een kerkdienst mee te maken.

Eens per twee weken is er na iedere ochtenddienst gelegenheid tot het drinken van een kopje koffie of thee, na te praten of gebed aan te vragen. Welkom!

 

Kijk hier voor de routebeschrijving

 

Dagelijks Woord

Agenda

<<  December 2014  >>
 zo  ma  di  wo  do  vr  za 
   1  2  3  4  5  6
  7  8  910111213
14151617181920
2122232627
293031